HTML

Friss topikok

  • paradicsombird: ha igazán úgy gondolod, hogy nem korrekt, amit reggelente csinálnak, akkor ne hagyd magad. én az u... (2009.04.08. 17:37) 7:55

Archívum

2009.04.06. 21:05 nyugdíjasvajdás

Dohányozzunk illedelmesen az épületben!

Minden dohányos felkapja a fejét a cím láttán, nadehogylehetez?!, kérlek szépen úgy, ha tanár leszel majd dohányozhatsz az épületben a törvények ellenére. Most pedig jön atyai áldás a tanároktól, hogy ne vagdalózzunk a jogainkkal amikor még a kötelességeinket se tudjuk...

Igazuk van...Node kéremszépen...Amikor megkérdezek egy-két embert aki életkorom kétszeresét tapossa már laposra, miért lehet az intézményben dohányozni a törvény ellenére, kapok egy lágy vigyort, majd egy vállveregetést..."mindegy az neked fiam, nem?"
Igaza volt ismét, ugyanis nem dohányzom. Miért zavarna az engem, ha kinyitom az I.emelet rejtett kis zugát, amiben dohányfüstöt vágni lehet, mint a jó nagyra megnőtt túristaszalámit.

Márpedig: Az iskolák egész területén tilos a dohányzás!(ugytudom)

Hogyisvanezakkor?

 

Szólj hozzá!

Címkék: dohányzás nemértem elsőemelet


A bejegyzés trackback címe:

https://vajdasuli.blog.hu/api/trackback/id/tr411050462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása