HTML

Friss topikok

  • paradicsombird: ha igazán úgy gondolod, hogy nem korrekt, amit reggelente csinálnak, akkor ne hagyd magad. én az u... (2009.04.08. 17:37) 7:55

Archívum

2009.04.07. 21:14 madeinvajda

Osztályozóvizsgázzunk! - erős idegzetűeknek

   Szóval egybekötnéd a kellemeset a hasznossal: egy vizsgával letudnád egy egész év (vagy akár több) anyagát, hogy ne kelljen többet bejárnod az adott tantárgyból órákra. Szerintem ez egy bátorítandó dolog.
   Persze ezt az igazgatónk nem látja így, bár tudjuk, az ő igazgatása eltér a megszokottól, mondhatni forradalmi. Szerinte tök felesleges az egész, a diák igenis járjon be az órára. Ennek ellenére (egyelőre?) LEHETSÉGES osztályozóvizsgát tenni.
   Először is kérvényt kell írnia a delikvensnek. Örvendetes hír, hogy ettől az évtől külön nyomtatvány van már erre. Aztán minimum egy hónappal a vizsga előtt be kell adni ezt a kérvényt. Ez azt jelenti, hogy februárban már naponta kell fűhöz-fához rohangálnod, hogy ugyan mikor lesz az a rohadt vizsga. Március elejéig garantáltan nem fogja tudni senki. Aztán mikor kiderül, már alig van időd észhez kapni, menned is kell a kérvényért, hogy kitölthesd, (össze ne gyűrd!!)aláírasd anyukával, apukával, most már a szaktanárral is, jövőre a szomszéd bácsival is, és utána megkezdheted a körömrágást, hogy engedélyezik-e.
   Majd végre elérkezik a várva várt nap, és azt hiszed, hogy több kellemetlenség nem is érhet. Ugyan! Még egy utolsó buktató van: az idő, amit a vizsga megírására kapsz. Egyszer, rejtélyes körülmények között a (jól tájékoztatott) felügyelő tanár 45 percet adott azokra a feladatlapokra, amiket a szaktanárok több, mint 1 órásra terveztek. No comment.
   Úgyhogy jól fontold meg, mielőtt arra vetemedsz, hogy osztályozóvizsgát teszel!!

Szólj hozzá!

Címkék: szánalmas nemértem überführer


A bejegyzés trackback címe:

https://vajdasuli.blog.hu/api/trackback/id/tr811052647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása